(VIDEO) Mateo Kovačić poziva na drugi Antunovski hod mladih 6. lipnja: Dođite i vi!

Foto: snimka zaslona, montaža narod.hr

Drugu godinu zaredom organiziran Antunovski hod mladih, a ove godine će se održati 6. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić poziva sve mlade da se pridruže ovogodišnjem Antunovskom hodu koji će se održati 6. lipnja. Kovačić je prepoznao ovaj hvalevrijedan projekt koji mladi spremaju već nekoliko mjeseci.

Pogledajte njegov poziv.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Dragi mladi!😁 Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić poziva sve mlade da se pridruže ovogodišnjem Antunovskom hodu koji će se održati 6. lipnja. Hod će započeti u svetištu svetog Antuna u Sesvetskim Selima, župi u kojoj je Mateo odrastao i ministrirao. Nakon svete mise u 15 sati mladi će krenuti prema Svetom Duhu, a zaustavit će se i u Dubravi kod hercegovačkih franjevaca dok će središnji događaj biti na trgu bana Jelačića. Kovačić je prepoznao ovaj hvalevrijedan projekt koji mladi spremaju već nekoliko mjeseci, a ni trenutna situacija neće zaustaviti da se Bog proslavlja ulicama Zagreba. @mateokovacic8 #budiFRAjer😉 #antunovskihodmladih #evangelizacijska16670 #DDV #OFMConv #svetiantunpadovanski

Objavu dijeli fra Stjepan Brčina (@stjepanbrcina)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Okupit će se u župi i svetištu sv. Antuna u Sesvetskim Selima gdje će započeti svetom misom u 15 sati koju će animirati slavljenički tim Evangelizacijske zajednice sv. Maksimilijana Kolbea, Amorose. Nakon toga će mladi krenuti pješice prema drugom svetištu sv. Antuna na Svetom Duhu, a na putu će posjetiti franjevački samostan u Dubravi.

Središnji događaj bit će svakako evangelizacija na trgu bana Jelačića, a predvodit će je Evangelizacijska zajednica. U pripremama već nekoliko mjeseci spremaju ples, igrokaz i ostali program koji je i prošle godine okupio mnoštvo ljudi, posebno mladih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju, uputit će se prema Svetom Duhu gdje ćemo hod završiti euharistijskim klanjanjem, čašćenjem relikvija svetog Antuna i slavljenjem uz Petra Buljana i Amorose, te zajedničkim druženjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.