(VIDEO) Messi mislio da ga u kazalištu nitko neće prepoznati

Argentinska nogometna superzvijezda Lionel Messi bezuspješno je u subotu navečer pokušao inkognito pogledati kazališnu predstavu u Buenos Airesu, objavila je argentinska televizija Cronica TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznat po sramežljivosti i skromnosti, napadač argentinske reprezentacije i Barcelone u kazališnu je dvoranu ušao nakon što su se pogasila sva svjetla, minutu nakon početka predstave zajedno s majkom i još nekoliko članova obitelji.

No to mu nije pomoglo da prođe nezamijećeno. Pošto ga je s pozornice opazio i na scenu ‘izvukao’ jedan od glumaca, bio je prisiljen izići pred oduševljenu publiku koja mu je dugo glasno skandirala: “Ole, ole, Leo, Leo!”

Ni na pozornici nije imao mira jer se cijela glumačka postava predstave željela izgrliti sa slavnim nogometašem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.