(VIDEO) Mirko Filipović: Uzeo sam to zbog oporavka! Dajte ljudi, kako vas nije sram

Foto: fah

Nakon što je Mirko Filipović prije nekoliko dana objavio kraj grandiozne karijere, nedugo nakon toga njegov meč je otkazan uz sumnju u kršenje antidopinških propisa. Filipović je objasnio o čemu se radi, a na Facebooku je još jednom komentirao sve ono što se oko njega trenutno događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U uvijek popularnom videu sa Stipom Drvišem “S Cro Copom u krevetu”, ovoga puta nazvanoj “U raljama dopinga!” Filipović se osvrnuo na cijelu situaciju:

“Nisam uzeo doping, ni testosteron, anabolike, steroide… Uzeo sam to zbog oporavka. Baš su klošari! Što su pisali, kao Cro Cop dopingiran. Dajte ljudi, kako vas nije sram.”

Cro Cop je između ostalog rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je takva svinjarija ispala. Tražio sam rješenje u krvnoj plazmi, prestao sam hrvati dva dana, nakon toga su mi sugerirali da probam s hormonom rasta, koji je zabranjen, i koristi se za doping, ali liječnici to daju. Hormon rasta služi za regeneraciju tkiva, neću time dobiti na mišićnoj masi, snazi i izdržljivosti, to rade steroidi i anabolici.”

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa crocopom u krevetu u epizodi ‘ u raljama dopinga’!!!!!

Posted by Mirko Cro Cop Filipović on 12. studeni 2015

Ovaj tekst je sufinanciran sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.