(VIDEO) Nakon utakmice Reala i Juventusa mnogi se pitaju: Je li trebao biti jedanaesterac?

Foto: fah

Real Madrid prošao je u polufinale Lige prvaka odlukom koji mnogi nazivaju jednom od najkontroverznijih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Juventus je čudesno nadoknadio 0:3 iz prve utakmice, svi su bili spremni za produžetke, no, uslijedila je sudačka nadoknada i Real je dobio jedanaesterac za 1:3, što je dovoljno za prolaz.

Sudac Michael Oliver je kontakt Benatije i Vazqueza okarakterizirao kao prekršaj, pa je uslijedio čitav niz reakcija. Buffon je isključen zbog prigovora, a umjesto njega na vrata je stao Szczesny. Jedaesterac je pucao Ronaldo i odveo Real dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.