(VIDEO) Nantes slavio protiv Caena, Ivan Santini zaradio žuti karton

Foto; Snimka zaslona

U odgođenom susretu 17. kola francuskog nogometnog prvenstva Nantes je pobijedio Caen 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak odluke zabio je Emiliano Sala u 64. minuti utakmice.

Utakmica Nantesa i Caena trebala se igrati 9. prosinca prošle godine, ali je utakmica odgođena zbog magle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za goste je do 77. minute igrao hrvatski nogometaš Ivan Santini, a u 35. minuti je dobio žuti karton. Santini je ostao na 10 golova i samo su Edison Cavani (18), Alexandre Lacazette (15) i Radamel Falcao (12) zabili više golova.

Nantes je ovom pobjedom napredovao na 11. mjesto Le Championnata sa 25 bodova, dok je Caen ostao na 15. poziciji sa 21 bodom, tri boda više od zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vodstvu su Monaco i Nica sa po 45 bodova, dok je PSG treći sa 42 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.