(VIDEO) Nastavak zajedništva Dinama i navijača: Umjesto ‘kaosa’, kakvog su najavili neki mediji, na tribinama Maksimira atmosfera kao iz snova

Foto: fah

Dinamo je na prepunom Maksimiru, pred 30 000 gledatelja, u prvoj utakmici osmine finala Europske lige svladao jaku portugalsku Benficu, koju su mnogi, uključujući i samog trenera Nenada Bjelicu, uoči dvoboja proglasili velikim favoritom. Osim na samom početku dvoboja, kada su gosti promašili veliku priliku, točnije sjajno je obranio Livaković, Portugalci nisu ozbiljnije ugrozili vrata hrvatskog prvaka koji je mogao slaviti i uvjerljivije te već u prvom susretu riješiti pitanje pobjednika, odnosno putnika u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atmosfera na Maksimiru tijekom utakmice, atmosfera uoči utakmice u glavnom hrvatskom gradu Zagrebu, bila je sjajna, prva sportska, ali i atmosfera puna iščekivanja spektakla koji je prošao u najboljem redu. BBB-i su bili ponovno 12. igrač Dinama te su Modri kao i protiv češke Viktorije vodili prema pobjedi. Neki će reći – povijesnoj pobjedi.

Dakle, ni traga najavama nekih portala koji su uoči utakmice protiv Benfice danima najavljivali – kaos na Maksimiru, umjesto kaosa atmosfera kao iz snova, gotovo svi igrači nakon utakmice u svojim prvim izjavama istaknuli su navijače kao jedan od presudnih čimbenika nove pobjede Dinama koja nagovješćuje nastavak europske bajke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, najavljivao se ”pohod” Torcide na Maksimir i ”sigurnosni problem” koji bi mogao rezultirati ozbiljnim poteškoćama za Dinamo, umjesto toga i umjesto ”ratobornih” Torcidaša, plavi navijači bez problema nadglasali su gostujuće, a kaosa, kakvog su neki možda i priželjkivali, nije bilo ni u tragovima. Dinamo je uz pobjedu na travnjaku odnio zajedno sa svojim navijačima, ali je odnio i još jednu uvjerljivu pobjedu na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.