(VIDEO) Nastavlja se ravnopravna utrka za naslov: Pobjeda Liverpoola s Lovrenom, slavio i City, novi kiks Manchester Uniteda…

Foto: fah

U 13. kolu Premier lige Liverpool je u subotu u gostima dobio Watford sa 3-0, a Manchester City je slavio kod West Hama sa 4-0 pogocima Davida Silve (11), Raheema Sterlinga (19) i Leroya Sanea (34, 90+3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Liverpool je Dejan Lovren odigrao cijeli susret, a strijelci su bili Mohamed Salah (67), Trent Alexander-Arnold (76) i Roberto Firmino (89).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno je kiksao Manchester United, koji je na Old Traffordu odigrao 0-0 protiv Crystal Palacea. Večeras u derbiju kola Tottenham dočekuje Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.