(VIDEO) NBA All Star: Robinson III pobjednik u zakucavanju, Gordon u tricama

Foto: fah

Igrač Indiana Pacersa Glenn Robinson III pobjednik je natjecanja u zakucavanju na All Star vikendu koji se održava u New Orleansu, a pobjedu u tricama odnio je igrač Houston Rocketsa Eric Gordon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robinson je bio bolji u finalnom okršaju od igrača Phoenix Sunsa Derricka Jonesa Jr., a 50 bodova dobio je za zakucavanje u kojem je preskočio suigrača Paula Georgea, maskotu Pacersa i navijačicu Pacersa.

Dvostruki pobjednik u zakucavanju Zach Lavine (Minnesota) nije mogao braniti naslov jer je njegova sezona naprasno prekinuta prije kraja zbog puknuća prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gordon, vodeći po broju trica u NBA ove sezone, bio je bolji u produžetku od igrača Cleveland Cavaliersa Kyriea Irvinga. Gordon je osvojivši 21 bod, a Irving 18.

Natjecanje u tricama je otišlo u produžetak nakon što su i Gordon i Irving sakupili svaki po 20 bodova u drugom krugu, eliminiravši igrača Charlotte Hornetsa Kembu Walkera koji ih je sakupio 17.

Prošlogodišnji pobjednik bek Golden Statea Klay Thompson eliminiran je u prvom krugu nakon što je sakupio samo 18 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

All star vikend završava večeras dugočekivanom utakmicom zvijezda Istoka i Zapada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.