(VIDEO) NBA: Solidan učinak Bogdanovića i Šarića

Foto: fah

U noćašnjim dvobojima NBA lige hrvatski košarkaši Bojan Bogdanović i Dario Šarić imali su solidan učinak, ali su njihove ekipe pretrpjele poraze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indiana je izgubila od Portlanda 96-114, a Bojan Bogdanović je za 24 minute ubilježio 11 koševa (šut 4-9) i 4 skoka. I Šarićeva Philadelphia je upisala poraz, i to od Boston Celticsa 92-102. Dario Šarić je u 24 minute ostvario 9 koševa (šut 4-10), 10 skokova i 2 asistencije. Boston su predvodili Kyrie Irving sa 21 košem i Al Horford sa 17 poena.

U dvoboju Phoenixa i Los Angeles Lakersa briljirao je novak Lonzo Ball, koji je za pobjedu Lakersa 132-130 upisao 29 poena, 11 skokova i 9 asistencija. Hrvatski centar Ivica Zubac nije igrao za Lakerse, dok je Dragan Bender u dresu Phoenixa za 19 minuta upisao 3 koša i 7 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Mario Hezonja je imao skroman učinak, u 15 minuta ostvario je 3 koša, 3 skoka i 1 asistenciju, a njegov Orlando izgubio je od Brooklyna 121-126.

Ante Žižić nije igrao za Cleveland, ali viceprvaci NBA lige su u gostima lakoćom dobili Milwaukee sa 116-97. Cleveland ove sezone ima puno više opcija u napadu. Uz LeBrona Jamesa, koji je ubacio 24 koša, iskazali su se i Kyle Korver te Kevin Love sa po 17 poena, Jae Crowder dodao je 14, a Derrick Rose 12 koševa.

Pobjedu su ostvarili i branitelji naslova Golden State Warriorsi, koji su svladali New Orleans sa 128-120. Trojka Curry-Thompson-Durant nije imala milosti za domaćina, Klay Thompson je ubacio 33, Stephen Curry 28, a Kevin Durant 23 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.