(VIDEO) NBA: Wade donio pobjedu Miamiju, Šarić zabio 21 koš

Foto: fah

Philadelphia 76ers Darija Šarića sinoć su poraženi u gostima, bolji od njih su sa 102-101 bili domaći Miami Heat, a pobjedu im je donio Dwyane Wade koji je pogodio koš 5,9 sekundi prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wade je zabio 27 koševa za slavlje Miamija na utakmici na kojoj nisu ni u jendom trenutku imali prednost veću od tri koša.

Goran Dragić je dodao 21 koš za Heat, a Tyler Johnson 16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji kod Philadelphije bio je Joel Embiid sa 23 koša, a Dario Šarić je odigrao 35 minute i u tom je vremenu upisao 21 koš (šut iz igre 7/14, trice 3/7), sedam skokova, dvije asistsnecije i jednu ukradenu loptu.

Sixersi su imali prednost od deset koševa u zadnjoj četvrtini i imali su priliku pobijediti s košem na zvuk sirene, ali je JJ Redick promašio tricu.

Philadelphia sada sa 36 pobjeda i 25 poraza ostaje na sedmom mjestu Istočne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavaliers su sinoć sa 129-123 svladali Brooklyn Netse, a do pobjede ih je predvodio LeBron James sa 31 košem.

Osim toga James je upisao i 12 skokova i 11 asistencija za svoj 67. triple-double u karijeri. Zahvaljujući tom učinku, James je postao prvi igrač u povijesti NBA koji je dosegnuo 30,000 koševa, 8,000 skokova i 8,000 asistencija.

Trica Rodneya Hooda 40 sekundi prije kraja dovela je Cleveland u vodstvo od 123-121. James i George Hill su pogodili dva slobodna bacanja u zadnjih 16 sekundi i tako zapečatili pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

D’Angelo Russell je predvodio Brooklyn sa 25 koševa.

Ante Žižić nije ulazio u igru za Cleveland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.