(VIDEO) Nema ‘samo’ Hrvatska košarkaške bisere: Asistencija slovenskog reprezentativca koja je oduševila Madrid

Foto: Snimka zaslona/Facebook

Nema ”samo” Hrvatska vrhunske košarkaše, trenutno se najviše govori o NBA zvijezdi Dariju Šariću.  Naime, naši zapadni susjedi Slovenci imaju također svojih košarkaških aduta i velikih talenata koji bi u budućnosti mogli napraviti karijeru o kakvoj brojni igrači mogu tek sanjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi slovenski reprezentativac Luka Dončić već jedno vrijeme na utakmicama Reala igra kao iskusni košarkaš, dokazujući konstantno svoj talent, iako mu je tek 18 godina.  Svojim potezima, akcijama na parketu mladi Slovenac oduševljava navijače madridskog Reala. Tako je u derbiju 28. kola španjolske lige Real kod kuće pobijedio Baskoniju sa 86:82, pobijedi Reala Luka je dao svoj obol, posebno je oduševio potezom kojim je madridsku publiku ostavio u deliriju.

Dogodilo je kada je slovenski reprezentivac krenuo driblati s loptom, no, nije htio pucati, iako su svi očekivali da će to učiniti, umjesto toga iza leđa je pronašao Othella Huntera koji je lako zakucao loptu u koš. Amerikanci su naprosto ludi za koševima koji se postižu zakucavanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.