(VIDEO) Nevjerojatan pogodak Željezničara za izjednačenje protiv Širokog Brijega i katastrofalna pogreška golmana, Zrinjski se vratio u igru…

Foto: Snimka zaslona

Iako bosansko – hercegovačka liga nije ni blizu najatraktivnijim i najboljim ligama u Europi sjajni pogotci, ali i katastrofalne pogreške golmana, nisu rijetkost. Naime, derbi između Željezničara i Širokog Brijega bio je izuzetno neizvjestan, o čemu svjedoči činjenica da je vratar Željezničara Vedran Kjosevski postigao gol sa 70 metara u sudačkoj nadoknadi i to je bio pogodak za izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Kjosevski je u samoj završnici, točnije u 94. minuti utakmice, napucao loptu sa svoje polovice igrališta, a ona je na opće iznenađenje svih završila u mreži Širokog Brijega. Naravno, pogotku je kumovala katastrofalna pogreška golmana.

Utakmica je završila 1:1. Remijem protiv Željezničara Široki Brijeg pomogao je mostarskom Zrinjskom koji je pogotkom Bilbije u 73. minuti uzeo puni plijen i primaknuo se Želji na samo dva boda zaostatka.

Željezničar je na 58., Zrinjski na 56., Široki Brijeg je ostao na 48. Bitka za naslov prvaka se nastavlja, Zrinjski se vratio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.