(VIDEO) Nogomet kreće najranije u svibnju: Život Luke Modrića u karanteni i dogodovština s policajcem…

Foto; Twitter

Pandemija koronavirusa paralizirala je gotovo cijeli svijet, pa tako i sport, koji je, osim u Bjelorusiji, praktički stao. Pitanje je kada će se nastaviti s natjecanjima? Prema optimističnim prognozama moglo bi to najranije biti u svibnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportaši, pa tako i nogometaši, formu održavaju već pedesetak dana u svojim vilama, svojim kućama, u kojima imaju bazene, teretane, teniske terene, dakle, nekako se snalaze, skromno.

Naravno, šalu na stranu, nogometaši, a posebno onim vrhunskim, nedostaje lopta. Kapetan Vatrenih, Luka Modrić, vrijeme u izolaciji provodi sa svojom obitelji u Madridu, kako bi ”ubio” vrijeme i usput održao formu igrao se sa sinom,  no, dočekala ga je neugodnost s policijom.

Luka i njegov sin dodavali su se loptom, a ona im je ”pobjegla” preko ograde. Modrić je otišao po ”nestašnu” loptu, no, tamo ga je pričekao policajac, koji je u tim trenucima prolazio tom lokacijom u španjolskoj prijestolnici. S obzirom da je Španjolska jednim dijelom u kaosu zbog pandemije i da je jedno od svjetskih žarišta mjere su stroge, ne smije se izlaziti na ulice, a da se mjere poštuju brine se policija. Iako je Luka zapravo samo nakratko, na sekundu, dvije, izašao po loptu, policajac nije imao razumijevanja te mu je zaprijetio novčanom kaznom ukoliko još jednom prekrši stroge mjere koje su u snazi u Španjolskoj, a koje i ne daju previše rezultata, barem ne zasad,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Španjolci ne smiju izlaziti na ulice, osim ako idu u ljekarne ili po hranu.

Kapetan srebrne hrvatske reprezentacije nije najbolje prihvatio dogodovštinu s policajcem te se požalio suigraču i prijatelju iz Reala, Brazilcu Marcelu, koji je to podijelio s medijima i Viniciusom.

”Zove me Luka jedan dan, sav u panici na telefon…’‘, kazao je za početak Marcelo, Vinicius nije mogao suspregnuti smijeh, a Marcelo je ”poentirao” citirajući našeg Luku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ako učinite još jedan korak, morat ću vas novčano kazniti ”, prepričao je Brazilac Viniciusu Lukine riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.