(VIDEO) Nova garnitura dresova Manchester Uniteda

Foto: Twitter

Nogometni klub Manchester United doveo je novog trenera, slavnog imena, Jose Mourinha, nakon što je doveo Mourinha doveli su i nekoliko pojačanja, Pogba bi trebao biti najzvučnije ime. No, nije to sve što je novo na Old Trafordu za novu sezonu, naime, nova je i garnitura dresova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je sponzor Adidas, zajedno s Manchesterom, otkrio izgled novog dresa fotografijom na Twitteru. Inače, prvi puta je to da je dres službeno predstavljen javnosti. Očito se nešto mijenja i u klubu velike tradicije koji je pred novim izazovom i koji, naravno, želi povratak na vrh Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.