(VIDEO) Novo divljanje australskog tenisača Nicka Kyrgiosa: Diskvalificiran s turnira u Rimu, vrijeđao publiku, bacio stolicu…

Foto: Snimka zaslona

Australski tenisač, Nick Kyrgios, ponovno je u svom elementu, zbog čega je i diskvalificiran s Mastersa u Rimu. Naime, Kyrgios je divljao tijekom meča 2. kola protiv Norvežanina Caspera Ruuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se zapravo dogodilo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod rezultata 3:6, 7:6, 1:1 Kyrgios se nesportski ponašao te je vrijeđao publiku. Australski se tenisač tijekom cijelog meča žalio na ponašanje navijača, tvrdio je da ga namjerno ometaju prilikom serviranja, a žalio se i na linijske suce. Najprije je kažnjen oduzimanjem gema s obzirom kako je ranije tijekom meča kažnjavan u tri navrata.

Nakon oduzimanja gema Kyrgiosu je prekipjelo.

Bacio je stolicu na teren, nakon čega je, svjestan što slijedi, pokupio svoju opremu i napustio teren, ali i pružio ruku suparniku, sucu i supervizoru… Zaradio je brojne zvižduke talijanske publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kyrgios je i inače poznat po skandalima, međutim, mnogi će se složiti kako je ovo njegov najveći incident. Poznat je po provociranju suparnika, tankiranju mečeva, no, nikad nije otišao tako daleko, nikad nije zaradio direktnu diskvalifikaciju s turnira i još k tome Mastersa.

Inače, na početku je turnira u Rimu odigrao nevjerojatan susret protiv Rusa Daniila Medvedeva, glumatao je, servirao ispod ruke, odigravao kroz noge, okretao stražnjicu na zicere protivnika te namjerno ispucao lopticu izvan arene. Sad je eto otišao korak dalje. Što je iduće?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.