(VIDEO) Odjeci teškog poraza – njemački mediji jedva dočekali i krenuli u obračun s Nikom Kovačem: ”O mojoj će budućnosti odlučiti oni kojima je to posao”

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Bayerna doživjeli su težak poraz u Frankfurtu od Eintrachta u 14. kolu Bundeslige. Bilo je 5:1 za bivšu momčad hrvatskog trenera Nike Kovača koji je ovog popodneva sjedio na klupi Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo kod klupe, koliko dugo još? Naime, jedan dio njemačkih medija jedva je dočekao ovakav trenutak za definitivni obračun s hrvatskim trenerom.

Naime, dio njemačkih medija i portala već je najavio da će Niko Kovač nakon uvjerljivog poraza u Frankfurtu dobiti otkaz.

”Kovač odlazi”, pišu njemački portali te tako vrše pritisak na čelništvo Bayerna kako bi uručilo otkaz bivšem hrvatskom treneru, o kojem ionako dio njemačkih medija, predvođenih Bildom, piše sve najgore i to već danima, zapravo vrlo brzo se zaboravila i veličanstvena noć Bayerna u Londonu, uvjerljiva pobjeda protiv europskog doprvaka Tottenhama te pobjeda od 7:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karl-Heinz Rummenigge ionako ne krije da nije sklon previše Kovaču, ovo mu je prilika koju je dugo čekao, ako doista želi smijeniti bivšeg hrvatskog izbornika kako se piše po njemačkim portalima, a slično pitanje postavlja i Bild ( naslovna slika upravo je snimka zaslona Bilda…).

Nakon teškog poraza od svog bivšeg kluba Niko Kovač je prokomentirao vrlo kratko medijsku hajku koja je pokrenuta protiv njega:

“Moja budućnost? Odlučit će to oni kojima je to i posao…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio medija u Njemačkoj tvrdi kako je poraz u Frankfurtu jedan od najtežih poraza kultnog njemačkog kluba u posljednjih desetak godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.