(VIDEO) Kako je osvajač srebrne olimpijske medalje Aramis Naglić postao junak: ‘Ne možeš proći pored čovjeka koji leži na cesti’

Foto: Facebook

Trener košarkaša Zadra, inače osvajač srebrne olimpijske medalje iz Barcelone 1992. godine, Aramis Naglić pomogao je turistu usred Jadranske magistrale, koji se po prvi put susreo s orkanskom burom. Logično, biciklist je iz Dubaija, sasvim sigurno mu je prvi susret s burom bio neugodna nepoznanica, vjerojatno se ne bi tako izložio da je znao koliko bura može biti opasna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon što je riskirao svoj život Naglić je objasnio što se zapravo dogodilo? Naglić tvrdi kako se po takvoj buri ni automobilom nije moglo proći, a kamoli na motoru ili pješice. ”Plus svega čovjek još i snima”, rekao je Naglić, koi je pred Senjom spašavao motociklista, koji se po velikoj buri pokušao dovesti do Zadra.

”Šokirao sam se kad sam ga vidio, a pogotovo kad sam izašao iz automobila. Što ću, takva je bila situacija, stao bih i svakom drugom pa sam stao i njemu u pomoć. Ne možeš proći pored čovjeka koji leži na cesti”, rekao je Naglić za portal 24 sata, dodavši da su neki prolazili bez zaustavljanja.  Naglić je dodao da će ako dobije otkaz u Zadru tražiti posao u HGSS-u.  Trener Zadra tvrdi nije znao da će snimka završiti na kraju na internetu, iako je vidio kameru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo spomenuli čitav se slučaj dogodio blizu Senja gdje su udari bure vrlo jaki.

”Milijun puta prošao sam tom dionicom još iz vremena kad sam igrao u Splitu i dobro znam kako bura puše. Ovo je bilo doista jako i pravo je čudo da mu se nije dogodilo nešto teže. Navodno je riječ o nekom avanturistu iz Dubaija koji ne zna ništa o buri u podvelebitskom kanalu, ali sad je valjda naučio”, poručio je junak Aramis Naglić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.