(VIDEO) Ako je ovakva ludnica bila na Šalati hoće li slično biti na Maksimiru kad se vrate BBB-i?

Foto: Futsal Dinamo

Ako se po jutru dan poznaje, bit će dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Futsal Dinamo je predstavio momčad s kojom će se iduće sezone pokušati izboriti za naslov prvaka u Prvog HMNL. Dinamu je u goste stigao osvajač grčkog kupa, Doucas. Utakmica je bila burna, ali je završila miroljubivo 5:5.

Bio je to pravi spektakl na Šalati.  Ovakvu atmosferu bismo željeli vidjeti i na “velikom” stadionu na Maksimiru, posebno sada kada se najavljuje povratak BBB-a na tribine. Navodno se BBB-i vraćaju na utakmici Lige prvaka protiv Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupilo se  oko 2000 navijača, u pravom smislu navijača, koji su pokazali što je pravo navijanje. Na tradicionalnom otvaranju sezone Futsal Dinama navijači su priredili sportski spektakl u kojem su mogli uživati svi oni koji su bili na Šalati. Podsjetimo, već treću godinu zaredom na kultnom gradskom mjestu svima koji žele vidjeti, žele čuti, Futsal Dinamo predstavlja svoje snage. Uz ovakve navijače te su snage nepredvidive, u svakom slučaju, nisu male. Pjesma navijača nije prestajala više od dva sata koliko je trajao sjajni susret s osvajačem grčkog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.