(VIDEO) Özila napali noževima, u pomoć mu pritrčao i spasio ga Sead Kolašinac!

Foto: Snimka zaslona

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Sead Kolašinac, spasio je Mesuta Özila, kojeg su napala dvojica pljačkaša. Naime, dočekali su ga i napali noževima. Mesut je prema tvrdnjama očevidaca bio izuzetno uplašen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku napada Özil se vozio Londonom, a razbojnici su pokušali oteti njegov crni Mercedes G klae, Kološinac je izašao iz automobila te je krenuo prema manijacima kako bi spasio suigrača.

Vezano uz ovaj nemili događaj iz policije su se oglasili:

”Policija je pozvana oko 17 sati u četvrtak na Platts Lane NW3 zbog pokušaja pljačke. Pljačkaši su bili na motociklima i pokušali su orobiti čovjeka koji je vozio automobil”, izjavili su iz policije te su dodali:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Twitter/Snimka zaslona

”Vozač i suvozač su uspjeli iz ove situacije otići bez ozljeda prema restoranu gdje su razgovarali s policijskim dužnosnicima. Uhićenja nije bilo, a istraga je u tijeku…”

Zaposlenik jedne tvrtke u kvartu, Azuka Alintah, u trenutku dok je kupovao hranu čuo je buku i uzvike. Komentirao je nemili događaj:

“Bilo je to jako čudno. Njegov auto je stajao nasred ceste, u autu nije bilo nikoga, a vrata su bila otvorena. Özil je bio strašno uplašen. svatko bi bio da ga netko lovi nožem. Izgledao je kao da trči da spasi živu glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidio sam kako je utrčao u restoran s motoristima koji ga prate. Nisu skidali kacige i bili su potpuno u crnom. Bili su jezivi. Tko zna što bi se dogodilo da su ga ulovili.”

Recimo kako je Özil ostavio automobil na cesti te je pobjegao u najbliži restoran u kojem ga je osoblje restorana prepoznalo. Konobari i i kuhari su pritrčali nogometašu u pomoć te su potrčali za napadačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.