(VIDEO) Petković nakon velike pobjede: ‘Odigrali smo jednu mušku utakmicu, karakter i želja bili su na nivou’

Foto: fah

Najbolji igrač utakmice i jedini strijelac u pobjedi Dinama 1:0 nad velikom Benficom, dvostrukim finalistom Europske lige, bio je sjajni Bruno Petković, koji je nakon utakmice poručio da je bila atipična za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>Veliki uspjeh: Pobjedom protiv Benfice moćni Dinamo osigurao Hrvatskoj pet klubova u Europi

>(FOTO, VIDEO) Odličan Dinamo na putu prema četvrtfinalu Europske lige: Pala je Benfica, slavlje na Maksimiru

“Igrali smo za nas atipičnu utakmicu, nismo toliko kreirali, odigrali smo jednu mušku utakmicu, kakvu smo trebali odigrati protiv ovakvog protivnika, karakter i želja bili su na nivou”, rekao je Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam odigrao ono što se od mene očekuje, da zadržim loptu kad treba. Disciplina je jedna od najboljih odlika ove momčadi, 11 igrača se sjajno nadopunjuje, svaki igrač iza bodri i gura onog naprijed i smiruje ga. Oni su imali premoć u posjedu lopte, ali nisu kreirali više od nas”, poručio je.

>Poslije velike pobjede protiv Benfice promijenio se i Dinamov skor s portugalskim momčadima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imamo u nedjelju utakmicu protiv Rijeke, koja nam je bitna da zadržimo ritam dobro odigranih utakmica. A što se tiče utakmice tamo, imamo vremena za analizu ove utakmice, da vidimo što se može poboljšati”, poručio je na pitanje o uzvratu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.