(VIDEO) Kako pobjedu protiv Porta i prvi pogodak u dresu Juventusa vidi neočekivani junak prvaka Italije Marko Pjaca?

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac, donedavno ozlijeđeni 21-godišnji Marko Pjaca, neočekivani je junak neki bi rekli rutinske pobjede Juventusa u Portugalu protiv Porta, (0:2) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Mario Mandžukić krenuo je u utakmicu, ali je istu odlučio Marko Pjaca, kao i činjenica da je Porto igrao s igračem manje veći dio utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši nogometaš Dinama u igro je ušao 23 minuta prije kraja utakmice, zabio je lijep pogodak pet minuta nakon što je ušao, bio je to njegov prvi pogodak u dresu Juventusa, ali i prvi gol koji je postigao još od ljeta prošle godine kada je zabio za Dinamo protiv Vardara iz Skoplja u sklopu kvalifikacija za Ligu prvaka. Dinamo je tada prošao, vjerojatno će to sada uspjeti i Juventusu.

“Jako sam sretan zbog gola, a posebno zbog pobjede. Važno nam je bilo izboriti prednost uoči uzvratne utakmice. U Torinu nam neće biti lako. Važno je da sam zabio gol, imamo veliku prednost, ali moramo ostati ozbiljni i fokusirani. U nogometu se sve promijeni u sekundi”, rekao je nakon utakmice i nakon pobjede novi junak Juventusa Marko Pjaca, kome će ovaj pogodak na stadionu Porta sasvim sigurno biti veliki poticaj za ono što dolazi. Pred Pjacom, svi se slažu, velika je nogometna budućnost, pod uvjetom da ne bude novih ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.