(VIDEO) Pogledajte briljantnu akciju Marija Mandžukića i Marka Pjace: Šteta što nije završilo pogotkom!

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Juventusa rutinski, neki bi rekli s pola gasa, svladali su Porto 1:0 i izborili četvrtfinale Lige prvaka. Prvu utakmicu u Portu Juve je dobio 2:0, dakle, čak i s porazom Juventus bi prošao. Pogodak odluke u Torinu postigao je Dybala iz jedanaesterca. Među najboljim igračima utakmice bili su hrvatski reprezentativci Marko Pjaca i Mario Mandžukić.  Mandžo je odigrao cijeli  susret, dok je Mandžukić ušao u drugom poluvremenu.  Obojica su imali svoje prilike za pogodak, no, obojica su promašili.  Šteta što dobru igru nisu okrunili pogotkom. Jedna je akcija zaista zaslužila da bude nagrađena golom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mario Mandzukic Brilliant Back-Heel Pass vs Porto! by claytonashurst

Naime, poslije ubačaja s desne strane pola sata prije kraja utakmice Mandžukić je sjajno petom prebacio loptu, ona je došla do Pjace, koji je loptu također odlično primio, opalio, ali je ona otišla pokraj stative izvan granice igrališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.