(VIDEO) Pogledajte brzu reakciju Brune Marića i kako je spasio život igraču Cibalije: ‘Sam Bog me poslao ovdje’

Foto: snimka zaslona

Utakmica osmine finala hrvatskog Kupa između Cibalije i Istre (2:3) donijela je zastrašujuće scene kad se Zvonimir Filipović srušio na tlo nakon jednog duela sredinom prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: snimka zaslona

“Sam Bog me poslao ovdje. Znao sam da ga moram okrenuti na bok te mu izvaditi jezik. Jedan od njegovih siugrača stajao je kraj njega, ali bio je u prevelikom šoku da bi reagirao. Kad sam mu stavio ruku u usta, dobro me ugrizao, ali znao sam da mi ne može odgristi prst. Znao sam što moram napraviti, samo mi je bilo bitno da mu izvadim jezik”, rekao je Marić za 24sata

Nepomično je ležao na terenu u Vinkovcima i dok su neki igrači paničarili sudac susreta Bruno Marić odmah je dotrčao pomoći te je izvadio jezik igraču da se ne bi ugušio.
Brzo nakon toga Filipović je došao svijesti i bez problema napustio teren u 33. minuti.

Foto: snimka zaslona

Kako su izgledale dramatične scene na terenu pogledajte u videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.