(VIDEO) Pogledajte kako je sjajni Šarić ukrao loptu jednom od najboljih na svijetu, pa namjestio zakucavanje

Foto: snimka zaslona

Dario Šarić jednostavno je sjajan, jedan od najboljih košarkaša svijeta mu je zalijepio bananu, ali hrvatski rookie nije mu ostao dužan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, novajlija Sixersa je na utakmici protiv Oklahome (97:122) uspio je ono što ove sezone nije nijedan drugi igrač u debitantskoj sezoni – produljio niz utakmica s postignutim dvoznamenkastim brojem koševa na čak 21, po čemu je najbolji od svih rookieja.

Posebno je oduševio akcijom u kojoj je presjekao dodavanje Mr. Triple-Doublea. Prvo je nepogrešivom Russellu Westbrooku (18 koševa bez promašaja) uzeo loptu, a onda nezaustavljivo se zaletio prema košu Thundera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju se na liniji za tricu zaustavio, fintom i gledanjem u suprotnom smjeru ismijao ne samo čuvara Robersona, nego je i još dva protivnika poslao u suprotnom smjeru, a suigrača Richauna Holmesa ostavio samog pod košem i savršeno ga poslužio za zakucavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.