(VIDEO) Pogodak Pašalića, ali Spartak ipak izgubio od CSKA

Foto: fah

Hrvatski veznjak Mario Pašalić bio je strijelac za Spartak iz Moskve u derbiju 6. kola ruskog nogometnog prvenstva, no njegov je sastav ipak izgubio na gostovanju kod gradskog suparnika CSKA sa 1-2 (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mario Pasalic Goal HD – CSKA Moscow 0 – 1… by sportsplay

Pašalić je doveo Spartak u vodstvo u 48. minuti, njegov prizemni udarac sa 20-ak metara na putu prema golu pogodio je Vasilija Berezuckog u nogu i prevario Akinfejeva. No, u samo dvije minute pred kraj dvoboja CSKA je preokrenuo. Prvo je Šenikov u 83. poravnao na 1-1, da bi već u 84. Vitinho doveo domaće u vodstvo.

Bio je to prvi pogodak Pašalića za Spartak, a naš je mladi igrač odigrao svih 90 minuta za ruskog prvaka koji trenutačno drži osmo mjesto s osam bodova, dok je CSKA četvrti sa 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.