(VIDEO) Poraz prvaka Chelsea, remi Liverpoola

Foto: fah

Poraz prvaka Chelsea kod kuće, remi Liverpoola te pobjeda Hajdukova protivnika u Europskoj ligi Evertona obilježili su subotnje susrete 1. kola Engleske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je senzacionalno izgubio na Stamford Bridgeu od Burnleya s 2-3, a gosti su dobili prvo poluvrijeme s čak 3-0. Sve je krenulo naopako po momčad Antonia Contea jer je u 14. minuti Cahill prestrogo dobio crveni karton, a Wokes (2) i Ward su to iskoristili već do poluvremena. Morata je smanjio u 69., a potom je isključen još jedan igrač Chelsea Fabregas. Chelsea se borio i s dva igrača manje smanjio preko Luiza (88), no do boda nisu uspjeli doći.


Gary Cahill RED CARD HD – Chelsea 0-0 Burnley… by fififilive

Liverpool je kod Watforda vodio s 3-2 sve do četvrte minute sudačke nadoknade kada je iz vrlo sumnjive situacije izjednačio Britos. Pogotke su za Redse upisali Mane, Firmino i novo pojačanje Salah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton je na startu sezone pobijedio kod kuće Stoke s 1-0, a jedini gol je djelo povratnika Waynea Rooneya, koji je zabio u prvoj prvenstvenoj utakmici u svom drugom debiju za Everton nakon dugih 13 godina provedesnih u Manchester Unitedu. Klub iz Liverpoola nije briljirao, a u završnici ih je spašavao odlični vratar Pickford.

Novi prvoligaš Huddersfield ima start iz snova jer su s čak 3-0 pobijedili kod Crystal Palacea.

West Bromwich Albion 1 Ahmed Hegazy 31
Bournemouth 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– – –
Chelsea 2 Alvaro Morata 69, David Luiz 88
Burnley 3 Sam Vokes 24,43, Stephen Ward 39

CK: Gary Cahill 14, Cesc Fabregas 81
– – –
Crystal Palace 0
Huddersfield Town 3 Joel Ward 23ag, Steve Mounie 26,78
– – –
Everton 1 Wayne Rooney 45+1
Stoke City 0
– – –
Southampton 0
Swansea City 0
– – –
Watford 3 Stefano Okaka Chuka 8, Abdoulaye Doucoure 31, Miguel Britos 90+4
Liverpool 3 Sadio Mane 29, Roberto Firmino 55pen, Mohamed Salah 57

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.