Klopp na sjajan način ispraćen iz Liverpoola, osim možda…

Foto: fah

Veliki njemački trener Jurgen Klopp na način koji je dostojan takvog stručnjaka oprostio se od Liverpoola. S kultnim engleskim klubom osvojio je gotovo sve što se osvojiti moglo. Naime, Klopp je u posljednjem kolu Premier lige ispraćen na način koji je dostojan jednog takvog trenerskog imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počast njemačkom stručnjaku dao je i špalir, u kojem su se nalazili svi igrači Liverpoola, svi su mu pljeskali, osim urugvajskog napadača Darwina Nuneza.

Zašto je Nunez eskivirao, ako je tome tako?

Naime, radi se o nogometašu koji je itekako puno koštao Liverpool te je engleski klub platio najveću svotu za ulazni transfer – 85 milijuna eura. Međutim, tijekom sezone kod Nuneza je raslo nezadovoljstvo te je čak i u jednom trenutku obrisao s Instagrama sve fotografije na kojima je u dresu Liverpoola. Ako vam je ovo poznato te vas asocira na nešto slično što se događalo u HNL-u niste u krivu.

No, vratimo se u Englesku, navodno je Nunez bio na ”ratnoj nozi s Kloppom te se govorilo kako će na ljeto napustiti klub. Nakon odlaska Kloppa vjerojatno će ipak ostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo na kraju. njemački trener Jürgen Klopp u nedjelju se oprostio od Anfielda nakon gotovo devet godina. Njemački strateg napustio je Liverpool s osam osvojenih trofeja, osvojio je i nacionalno prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.