Finale Kupa svi mogu gledati besplatno: Evo gdje

Zagreb, 15.05.2024. - Prva finalna utakmica Hrvatskoga nogometnoga kupa Dinamo - Rijeka na stadionu u Maksimiru. Na slici Arber Hoxha i Ivan Smolèiæ. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ds

Rijeka i Dinamo od 18 sati na Rujevici igraju uzvratnu utakmicu finala SuperSport hrvatskog Kupa, nakon što je prva utakmica na Maksimiru završena bez golova. Utakmica neće biti u prijenosu na HRT-u, ali će biti dostupna baš svima. Prijenos će ići na MaxSport TV-u, ali i na YouTube kanalu iste televizije. Takva je praksa bila i za polufinalne utakmice između Lokomotive i Rijeke odnosno Hajduka i Dinama, kao i za prvu utakmicu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Hrvatski kup: Dinamo i Rijeka odigrali 0:0, odluka pada na Rujevici

Dinamo je u napetoj završnici prvenstva uspio prestići Rijeku i osvojiti naslov prvaka Hrvatske tako da je jedinom rivalu za titulu pobjegao dramatičnom pobjedom upravo na Rujevici. A sada će se momčadi Sergeja Jakirovića i Željka Sopića ponovno susresti u borbi za trofej.

Inače, Rijeci je Kup ostao kao jedina šansa za trofej ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.