Legenda argentinskog nogometa hvali Kroosa: ‘On je najbliže Federeru’

Foto: fah

Njemački reprezentativac Toni Kroos je za mnoge iznenađujuće brzo odlučio otići s nogometne pozornice. Naime, Kroos će se nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj oprostiti od nogometa te neće biti na dispoziciji Realu iduće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je najavio kraj karijere Kroos se suočio s brojnim reakcijama, uglavnom su reakcije pozitivne.  Ovaj 35-godišnji npgometaš bio je omiljen o Realu, a o čemu svjedoči i objava Luke Modrića, koji se emotivnom porukom oprostio od prijatelja.

Kako smo već spomenuli Kroosov odlazak važna je tema u nogometnom svijetu te medijima koji prate sport, nogomet prvenstveno. Najavu njemačkog reprezentativca komentirao je i nekadašnji argentinski reprezentativac Juan Roman Riquelme.

”Toni Kroos je nešto najbliže Rogeru Federeru što sam vidio. On može odigrati utakmicu i ne treba se uopće ni otuširati nakon toga”, rekao je spomenuti bivši nogometaš za argentinski TNT Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Toni Kroos je u svojoj bogatoj karijeri osvojio čak pet Liga prvaka, četiri s Realom, jednu s Bayernom 2013. godine.

Karijeru je započeo u Hansi Rostock, a potom je otišao u Bayernov omladinski pogon 2006. godine. Kroos je na posudbi u Bayer Leverkusenu bio u sezoni 2009./2010., odigrao je nakon toga i više odličnih sezona u Bayernu, da bi prije deset godina prešao u Real Madrid. U Realu je odigrao 463 utakmice. Sve to vrijeme u Realu bio je i Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.