Kroos odgovorio Modriću: Prijatelju, ova ljubav će trajati zauvijek

Foto: fah

Toni Kroos izazvao je puno pažnje objavom da karijeru punu najvećih trofeja završava za mjesec dana, na kraju sezone. Naime, igrat će do kraja za Real, onda kao povratnik u reprezentaciju igrati za Njemačku na Europskom prvenstvu u domovini te nakon toga otići u mirovinu. Od njega se oprostio i Luka Modrić, a Kroos mu je odgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vau, toliko uspomena… Prijatelju, ova ljubav će trajati zauvijek.”, napisao je Kroos.

“Dragi Toni, teško mi je napisati ove riječi. Svijet nogometa je tužan jer odlazi jedan povijesni nogometaš, a priznajem da sam i ja jako tužan. Prijatelju, ti si legenda ovog sporta i legenda Real Madrida. Stvarno sam uživao igrati uz tebe. Doista je bila čast s tobom igrati u veznom redu Reala. Imaš kvalitete koje te čine jedinstvenim i posebnim. Nikad više neće biti nekoga kao što je bio Toni Kroos. Nezaboravne europske noći, titule, čari Bernabeua… Nikada nećemo zaboraviti ovu zlatnu eru u klubu naših života. Sve si postigao, ali još jedna stvar je ostala. Zajedno za 15. Nedostajat ćeš mi, prijatelju”, napisao je Modrić uz niz fotografija Kroosa i njega kako u 10 zajedničkih godina slave velike Realove pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.