(VIDEO) Poraz Bordeauxa, Reims iznenadio Marseille

Foto: Twitter

Na startu francuskog prvenstva nogometaši Angersa u subotu su na svom terenu protiv Bordeauxa slavili sa 3-1. Strijelci za Angers bili su Jeff Reine-Adelaide (27), Mathias Pereira Lage (33) i Thomas Mangani (45), a jedini pogodak za Bordeaux postigao je Nicolas de Preville (4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branič Mateo Pavlović odigrao je za Angers cijeli susret, a bivši Hajdukov veznjak Toma Bašić igrao je za Bordeaux drugo poluvrijeme, a u 70. minuti mogao se upisati u strijelce, ali je njegov udarac obranio vratar domaćina.

Nogometaši Marseillea razočarali su na startu prvenstva, u subotu su pred svojim navijačima na Velodromeu izgubili od Reimsa sa 0-2, a strijelci za goste bili su Boulaye Dia (58) i Hyun Jun Suk (90). Hrvatski stoper Duje Ćaleta-Car za Marseille je odigrao je cijeli susret i jednom je zaprijetio protivnicima, no njegov pokušaj glavom u 89. minuti otišao je iznad grede.

Dan ranije Lyon je kao gost uvjerljivo svladao Monaco sa 3-0. Pogotke za Lyon postigli su Dembele (5), Depay (36) i Tousart (80). Monaco je od 30. minute bio s igračem manje nakon što je isključen Fabregas, a bivši vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić nije konkurirao za nastup u momčadi Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju su na programu utakmice Lille – Nantes, Strasbourg – Metz i Paris SG – Nimes.

REZULTATI:
Marseille 0
Reims 2 Dia (58), Hyun Jun Suk (90)
– – –
Brest 1 Autret (25)
Toulouse 1 Koulouris (89)
– – –
Angers 3 Reine-Adelaide (27), Pereira Lage (33), Mangani (45)
Bordeaux 1 de Preville (4)
– – –
Montpellier 0
Rennes 1 J. Morel (6)
– – –
Dijon 1 Tavares (35-pen)
Saint-Etienne 2 Hamouma (6), Aholou (11)
– – –
Nice 2 Herelle (32), Dante (90+5)
Amiens 1 Akolo (81)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.