(VIDEO) Posljednji trening Modrića, Ronalda i društva uoči utakmice odluke: Zašto se Malagi isplati izgubiti od Reala?

Foto: fah

Odluka o prvaku Španjolske pada u nedjelju navečer, u posljednjem kolu Primere, oči nogometne javnosti uperene su prema Malagi te La Rosaledi na kojoj gostuje lider i najveći favorit za naslov Real iz Madrida, predvođen Lukom Modrićem i Cristianom Ronaldom.  Realu je za naslov dovoljan i bod s obzirom kako imaju velika tri boda prednosti ispred glavnog konkurenta – Barcelone, koja može samo čekati i nadati se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

U taboru Reala pozivaju na oprez s obzirom kako Malaga nije bezopasan protivnik, ne tako davno na svom su travnjaku svladali Barcelonu čak s 2:0 te su tako možda i odlučili tko će osvojiti naslov u Španjolskoj. Kako god bilo Malagi je važna ova utakmica, naime, treba im pobjeda protiv Reala kako bi završila sezonu u TOP 10 Primere jer bi na taj način stekla pravo na bonus od 600 000 eura, koliko dobije svaki španjolski klub ako je među prvih 10 na tablici. S remijem bi teško u tome uspjela. Drugim riječima, Real ne čeka nimalo jednostavan posao protiv Malage iako su kraljevi veliki favoriti, teško će bilo što momčad Zinedine Zidane prepustiti slučaju.

S druge strane u Malagi ne smiju zaboraviti ni klauzulu iz ugovora o prodaji Isca kada je između čelnika Reala te Malage dogovoreno da prvak Europe uplati milijun eura bonusa čim se sjajni nogometaš okiti naslovom prvaka Španjolske. Prema tome ispada da se Malagi isplati izgubiti od Reala. Naime, na jednoj strani imamo 600 000 eura, s druge strane premija od Reala u iznosu od milijun eura za Isca. No, tu je u igri i sportsko poštenje te čast.

Kako bilo pogledajte u video zapisu posljednji trening Reala uoči utakmice odluke, on će pokazati zašto Real ne prepušta ništa slučaju. Sve je spremno za slavlje, no, o njemu se za sada sa zadrškom govori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.