(VIDEO) Potez koji je podijelio teniski svijet: ‘Ovo je prljavi potez nakon kojega mu ne bih pružio ni ruku!’

Foto: snimka zaslona

U ponedjeljak je Urugvajac Pablo Cuevas osvojio treći uzastopni naslov na ATP turniru u Sao Paulu pobjedivši u finalu Alberta Ramosa-Vinolasa sa 6:7(3), 6:4, 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč je dobio poseban medijski prostor zbog posljednjeg poena koji je podigao dosta prašine. Cuevas je na svoju četvrtu meč-loptu drugi servis odlučio odservirati na poseban način – ispod ruke, te tako iznenaditi protivnika.

Nije uspio potpuno iznenaditi Ramos-Vinolasa, ali je osvojio poen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Radio sam puno dvostrukih servis pogreški. Kada sam se pripremao za drugi servis pomislio sam da postoji velika šansa da napravim dvostruku. Zato sam pomislio o mogućnosti servisa ispod ruke i to je ono što vjerojatno nisam trebao napraviti. Ali isto tako nisam smio napraviti dvostruku. Zato sam prestao razmišljati i jednostavno sam to napravio”, objasnio je Cuevas.

Uslijedila je lavina komentara na društvenim mrežama. Većina teniskih fanova je složna da se Cuevas poslužio ‘prljavim trikom’ kojem nije mjesto u tenisu:

“Cuevas je takav štakor. Ovakav servis ispod ruke na meč-loptu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Je li on zaista pobijedio drugim servisom ispod ruke?”

“Ovo je smiješan servis za jednog profesionalca”.

“Prljav potez nakon kojeg mu ne bih pružio ruku”.

“Ovo nije ispravan servis”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrabro, očajno, smjelo ili podlo? Nikad to još nisam sam isprobao”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.