(VIDEO) Poznati hrvatski sportaši, bivši izbornici, podržali Kolindu Grabar-Kitarović…

Foto: fah, montaža narod.hr

U tijeku je posljednji dan predizborne kampanje za predsjedničke izbore, naime, nakon ponoći nastupa izborna šutnja, međutim, sve do tada kandidati za predsjednika/predsjednicu Republike Hrvatske, nastoje maksimalno iskoristiti vrijeme koje im je preostalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavna tri kandidata, Kolinda Grabar-Kitarović, Miroslav Škoro i Zoran Milanović, svaki na svoj način pokušavaju privići glasače, koliko će imati uspjeha vidjet ćemo u nedjelju, a ankete, kojima nije baš previše za vjerovati, pokazuju kako je ”to sve tu, blizu, u okviru tzv. statističke pogreške”, koja je vrlo fleksibilna kad su u pitanju agencije koje se bave ”istraživanjem javnog mijenja” u Hrvatskoj.

Aktualna predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović, koja je, nažalost, sinoć na predizbornom skupu u Ciboni napravila jedan veliki gaf proglasivši legendarnog Dražena Petrovića – Zadraninom (Dražen je iz Šibenika, a Stojko Vranković je iz Zadra…), dobila je podršku i nekih poznatih hrvatskih sportaša, poput Ivice Tucka, bivšeg izbornika hrvatske rukometne reprezentacije, Line Červara, aktualnog izbornika hrvatske rukometne reprezentacije, Perice Bukića, bivšeg vaterpolista, Miroslava Ćire Blaževića, bivšeg izbornika Vatrenih, koji je, podsjetimo, na izborima za Europski parlament podržao – Pupovčev SDSS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.