(VIDEO) Radost i tuga u jednome: Chapecoense primio trofej Copa Sudamericane

Foto: Twitter

Radost, ali i tuga zavladale su dvoranom kada je Chapecoense primio trofej Copa Sudamericane za 2016. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CONMEBOL je proglasio Chapecoense pobjednikom početkom prosinca nakon što je gotovo čitava momčad i tehničko osoblje brazilskog kluba stradalo u avionskoj nesreći na putu na finalnu utakmicu protiv Atletico Nacionala.

Naime, novi predsjednik kluba Plinio David de Nes Filho je primio trofej tijekom ždrijeba Copa Sudamericane i Copa Libertadoresa za 2017. godinu, a potom je na pozornicu pozvao predstavnika Nacionala, Daniela Jimeneza koji je nosio Chapecoenseov šal oko vrata.

“Želim zahvaliti svima, svim nacijama. Ali dopustite mi, na poseban način, na nježan i zahvalan način, da u ime Chapea podijelim ovaj trofej s onima koji su nam dali ovu mogućnost, svojom gestom poniznosti i poštovanja. Bili su dostojanstveni i demonstrirali su dobrotu,” rekao je De Nes Filho prije nego što je podignuo trofej s Jimenezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.