(VIDEO) Morbidne poruke navijača Neymaru i ‘prava zamjena’ za sjajnog Brazilca!

Foto: Twitter

Kako smo već pisali nogometaši Barcelone, u jednom emocijama nabijenoj utakmici, svladali su brazilski Chapecoense. Najbolji igrač svijeta Lionel Messi na Nou Campu dao je dres igraču koji koji je prvi put zaigrao nakon svima dobro poznate tragedije. Utakmica je završila očekivano viskom pobjedom Barce, bilo je 5:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz emocije, koje su posve razumljive, utakmicu je obilježila i znatiželja navijača jednog od najvećih svjetskih klubova. Naime, kako će Barca igrati bez Neymara, koji je ostvario rekordan transfer i otišao zs 220 milijuna eura u francuski PSG? Pokazalo se da Barcelona može i bez najboljih.  Nažalost, dio navijača ponio se neprimjereno uzvikujući ”Neymare, umri”, koliko god bili razočarani i ljuti na tako nešto nisu imali pravo.

Ima li Barca pravu zamjenu za brazilsku zvijezde? Ako je vjerovati stručnjacima Gerard Deulofeu to bi mogao biti. Trener Barcelone, Ernesto Valverde, je iako nerado komentirao priče i kontroverze vezane uz odlazak Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio je odličan igrač Barce, ali više nije ovdje i moramo gledati naprijed.

Ne zanima me prošlost. Moramo gledati igrače koje imamo i rješavati probleme koji se mogu pojavljivati kako bismo pobjeđivali. Trenutačno imam nekoliko igrača koji igraju jako dobro. A što se prijelaznog roka tiče, znamo da se i ovaj klub, kao i ostali, mora prilagoditi tržištu. Ja se fokusiram na ono što imam, ostalo je ‘u zraku'”, rekao je strateg najboljeg katalonskog kluba,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Gerard Deulofeu (23), napadač je koji se vratio iz Evertona. zabio je i dvaput asistirao u 45 minuta protiv Chapecoensea. Zanimljivo, još uvijek nije potpuno spreman. Barcelona i dalje traži pojačanja, otišli su po Coutinha, klub želi i Monacovu zvijezdu

“U Tarragoni je igrao 20 minuta, a sada 45. Ima tečnost u igri, brzinu i stav koji nam mogu koristiti. Nisam ga htio u igri zadržati dulje jer nije puno trenirao zbog ozljeda”, zaključio je Ernesto Valverde.

Najbolji igrač utakmice, Deulofeu, je, između ostaloga izdvojio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vratio sam se nakon gotovo četiri godine jako promijenjen, iskusniji sam i bolji. Da ne osjećam da mogu biti igrač prve postave, ne bih ni dolazio.”

Spomenimo na kraju kako Barca službeno novu sezonu otvara u nedjelju prvom utakmicom Španjolskoga Superkupa protiv Reala. Kako će se ‘nova’ Barcelona snaći bez druge zvijezde kluba i kako će se u sve to uklopiti Ivan Rakitić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.