(VIDEO) Cavaliers bolji od Bucksa drugu večer zaredom

Foto: fah

Aktualni NBA prvaci Cleveland Cavaliers bili su bez milosti sinoć, sa 113-102 pobijedili su Milwaukee Buckse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najučinkovitiji kod Clevelanda bio je Kyrie Irving koji je utakmicu završio sa 31 pogotkom i 13 asistencija, dok je LeBron James ubacio 29 za drugu pobjedu Cavaliersa nad Baucksima u dvije večeri, odnosno osmu u zadnjih devet utakmica.

Kod Bucksa najbolji je bio Giannis Antetokounmpo koji je zabio 28 koševa, dok je Jabari Parker dodao 27.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma City Thunder je u New Orleansu sa 121-110 bila bolja od Pelicansa, a Russell Westbrook je zabio 42 koša uz deset skokova za goste.

Alex Abrines je zabio devet od ukupno 18 koševa u seriji od 11-0 na početku zadnje četvrtine zahvaljujući kojoj je Thunder poveo sa 100-87 nešto manje od deset minuta prije kraja.

Pelicanse je predvodio Anthony Davis sa 34 pogotka i 15 skokova. Jrue Holiday je dodao 23 koša i 10 asistencija, a Terrence Jones 21 koš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Houston Rockets su sa 125-111 slavili u Phoenixu protiv Sunsa, a James Harden je za pobjedu zabio 27 koševa uz 14 asistencija.

Za Houston je to 11. pobjeda u 12 utakmica.

Eric Gordon je dodao 24 koša, pogodivši 7 trica iz 13 pokušaja. Patrick Beverley je utakmicu završio sa 18 pogodaka, devet asistencija i devet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Devin Booker je predvodio Sunse, kojima je ovo četvrti uzastopni poraz, sa 28 pogodaka. T.J. Warren je postigao 19, a Brandon Knight 17 pogodaka. Dragan Bender je odigrao dvije minute za Phoenix, ali bez pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.