(VIDEO) Real vidio Napulj i preživio: Marko Rog dobio bolje ocjene od Luke Modrića, Mateo Kovačić ljut na trenera Zidanea?

Foto: Snimka zaslona

Real Madrid je, neki će reći rutinski, slavio u Napulju protiv Napolija 3:1 u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, iako je domaćin bio bolji pedesetak minuta jedan potez, jedan čovjek, bio je dovoljan da se sve preokrene i da se ambicije Napolija pretvore u četrdesetak minuta mučenja na travnjaku. Kapetan kraljevskog kluba Sergio Ramos odlučio je pobjednika, dok je Luka Modrić igrao 80 minuta i bio prilično samozatajan, što pokazuju i ocjene koje su mu dali talijanski izvjestitelji. Dakle, hrvatski kapetan igrao je prosječno. Ni najveći ne mogu uvijek imati najbolji dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je Modrić igrao Mateo Kovačić nije, što je razljutilo i navijače Reala, koji sve češće ”ratuju” s trenerom Zinedineom Zidaneom. Navijači su svoje nezadovoljstvo činjenicom da Kovačić nije dobio priliku, iako je nakon pogotka Ramosa zapravo sve bilo gotovo glede ukupnog pobjednika zapravo Napoli bio idealna prilika da se još jednom potvrde kvalitete hrvatskog veznjaka. Što je još gore Kovačić nije bio ni na klupi.

No, vratimo se Modriću, u u Corriere dello Sportu dobio je ocjenu 6, a u Gazzetta i Tuttosportu 5.5. Bolje je ocjene od njega dobio mladi Hrvat Marko Rog, koji je za Napoli odigrao posljednjih dvadesetak minuta i ako ništa drugo pokazao je veliko htjenje. Corriere i Tuttosport dali su mu ocjenu 6, Gazzetta 5.5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, spomenimo još jednom, Mateo Kovačić nije bio čak ni na klupi. Navodno je tome razlog ”rafinirana taktika trenera Zidanea.” No, u Španjolskoj takav potez trenera Reala, barem kad su mediji u pitanju, nije izazvao neko veliko čuđenje. Međutim, Kovačić nije bio sretan odlukom trenera, što pokazuje i snimka nakon utakmice. Pojedini mediji tvrde kako je Mateo bio dosta ljut na Zidanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.