(VIDEO) Remi Aston Ville i Queens Park Rangersa, Kalinić nije branio

kalinić
Foto: fah

U susretu 26. kola engleskog Championshipa Aston Villa je u Birminghamu odigrala 2-2 protiv Queens Park Rangersa, a Lovre Kalinić će imati pravo nastupa za Villu od subote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema najavama koje stižu s Villa Parka vratar hrvatske reprezentacije bi mogao debitirati za 12 dana kada je na rasporedu ligaški ogled protiv Wigana. Prije toga Villu očekuje i ogled u FA kupu u subotu protiv Swansea Cityja, pa možda Dean Smith pruži Kaliniću priliku i u tom susretu.

U dvoboju protiv Queens Park Rangersa branio je Jeed Steer koji je vraćen s posudbe u Charltonu nakon što se ozlijedio Orjan Nyland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba gola za Villu zabio je Tammy Abraham (21, 75), dok su za QPR bili strijelci Luke Freeman (41) i Eberechi Eze (57).

Aston Villa se trenutačno nalazi na 10. mjestu sa 38 bodova. U vodstvu je Leeds United sa 51 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.