(VIDEO) Robert Prosinečki nakon burne utakmice u Zenici i propuštene pobjede: ‘Mogli smo pobijediti, možda sam ja pogriješio…’

Foto: fah

Kako smo već pisali Bosna i Hercegovina i Grčka remizirali su u Zenici rezultatom 2:2 u drugom kolu skupine J kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine. Reprezentacija BiH vodila je 2:0, no, u drugom poluvremenu gosti iz Grčke uspjeli su preokrenuti i stići do izjednačenja i to nakon isključenja strijelca drugog gola za BiH, Miralema Pjanića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice na tiskovnoj konferenciji govorio je i izbornik BiH, hrvatski stručnjak te bivši hrvatski reprezentativac, Robert Prosinečki.

Robi tvrdi kako se radi o utakmici s dva različita poluvremena…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I sami ste vidjeli. Igrali smo bez grešaka, imali kontrolu i poslije smo pali. Dobili smo crveni karton i možemo biti zadovoljni bodom. Pali smo i trkački. Oni su vidjeli da mogu i završili smo kako smo završili. Mogli smo pobijediti, možda sam ja pogriješio jer nisam ranije zatvorio utakmicu, ali to je tako u nogometu. Idemo dalje, ništa nije izgubljeno”, izjavio je nakon podjele bodova u Zenici Veliki Žuti.

Prosinečki je komentirao i dosuđeni kazneni udarac za Grčku u 65. minuti iz kojeg su gosti smanjili prednost domaćina.

“Nisam dobro vidio je li bio jedanaesterac, ali kažu da je bio. Crveni karton je nekako prebrzo izvukao. Čudan mi je. To je sigurno promijenilo tijek susreta. Posebno jer je Pjanić izašao, izgubili smo sredinu terena. Širili su nas i preko bokova igrali. Pali smo zbog toga, posebno se osjetio igrač manje…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosinečkog posebno zabrinjava činjenica da Pjanića neće biti u naredim kvalifikacijskim utakmicama, barem onoj prvoj…

“Nemam komentar. Sigurno da ćemo tražiti alternativu. Vidjet ćemo na koliko utakmica će biti suspendiran. On je danas odigrao odličnu utakmicu. Cijelu utakmicu je držao sredinu terena pod kontrolom. Ovo je veliki udarac za nas. Imamo vremena do šestog mjeseca da sve analiziramo…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.