(VIDEO) Senzacija na Santiago Bernabeuu, novi posrtaj Reala, Lukina pogreška: Koliko je zapravo pošteno prema Luki…?

Foto: fah

Krenulo je i drugo kolo grupne faze Lige prvaka, s njim je došao i novi kiks najuspješnijeg europskog kluba svih vremena, Real Madrida, za koji je protiv Club Bruggea na Santiago Bernabeuu igrao i tek oporavljeni kapetan Vatrenih Luka Modrić. Koliko je zapravo pošteno prema igraču, koji je još uvijek ipak rekonvalescent, gurnuti ga u vatru u jednom tako jakom natjecanju kao što je Liga prvaka pitanje je za Zinedine Zidane.  Rizik od nove ozljede u takvim uvjetima izuzetno je velik. Modriću će trebati jedno vrijeme da uhvati pravu formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, brojnim navijačima hrvatske reprezentacije najvažnije je ipak da kapetan bude pravi kad je to najvažnije, protiv Mađarske na Poljudu 10.listopada i tri dana kasnije protiv Walesa u Cardiffu.

Podsjetimo…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici skupine A Lige prvaka igranoj u ranijem terminu Club Brugge je napravio senzaciju na stadionu Santiago Bernabeu. S dva pogotka mladog nigerijskog napadača Emmanuela Dennisa (9. i 39. minuta) poveo je kod Real Madrida. Završilo je 2:2, u 55. je zabio Sergio Ramos, a u 86. Casemiro, dvije minute nakon što je gostima isključen Vormer. Za Madriđane je cijelu utakmicu odigrao Luka Modrić, dok kod gostiju zbog ozljede nije bilo Mateja Mitrovića, prenose Sportske novosti.

SKUPINA A

Real M. – Club Brugge 2-2 (Ramos 55, Casemiro 85 / Dennis 9, 39)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galatasaray – PSG (21.00)

Ljestvica

1. PSG 1 1 0 0 3:0 3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Club Brugge 2 0 2 0 2:2 2

3. Galatasaray 1 0 1 0 0:0 1

4. Real Madrid 2 0 1 1 2:5 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.