(VIDEO) Slavlje Hrvata: Široki u sjajnoj atmosferi postao prvak BiH

Foto: ABCportal.info

Četiri tisuće gledatelja stiglo je u Pecaru kako bi bodrilo HKK Široki u pobjedi nad Sparsom 82-69 za desetu titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog popunjenosti dvorane nekoliko tisuća navijača ostalo je ispred dvorane., a navijači su na utakmicu izveli i prekrasnu ‘kockastu’ koreografiju, prenosi abcportal.info.

Nekadašnji trener KK Zagreb Danijel Jusup odradio je odličan posao u Širokom ove sezone, a presudna je za njegovu momčad bila treća četvrtina.

Sa 21 poenom i šutom iz igre 7/10 najbolji je bio Mateo Drežnjak, mladi hrvatski reprezentativac, četiri poena manje zabio je njegov brat Dario, 18 je zabio Fenner Steven Derrick, a dvoznamenkast je bio i bivši razigravač Splita Goran Filipović s 10 poena i čak deset asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.