(VIDEO) Šokantne scene brutalnog nasilja obišle svijet: Bejzbolaš nemilosrdno pretukao svoju djevojku, a protiv njega odbačene sve optužbe!?

Foto: Snimka zaslona

Danry Vasquez, inače bejzbolaš Lancaster Barnstormersa, svojim divljačkim ponašanjem šokirao je cijeli svijet. Naime, kamere su uhvatile trenutak kako nemilosrdno tuče svoju nesretnu djevojku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je policija nasilnika privela on je na slobodi s obzirom da su protiv njega sve optužbe povučene jer je platio novčanu kaznu i pristao otići na grupno savjetovanje. Tužitelj se ”nada” da se to neće ponoviti!?

Nakon neviđenog skandala i brutalnog nasilja menadžer kluba Ross Peeples je između ostaloga rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nitko u klubu, pa tako niti ja, ne može tolerirati ovakvo ponašanje. Morali smo ga otpustiti.”

Danry Vasquez iz Venezuele uhićen je dva dana nakon što je kukavički pretukao svoju djevojku, a što su snimile sigurnosne kamere u zagradi. Nevjerojatne scene šokirale su sve one koji su vidjeli ovakvo nasilje, pa i tužitelja Marka Gonzaleza, iako su, kako spomenuli, optužbe protiv nasilnika povučene:

”Vidjeli smo snimku. Nadam se da će se to prestati događati i da Vazquez neće više nikog povrijediti”, rekao je tužitelj Gonzalez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.