(VIDEO) Španjolska liga: Levante osvojio važne bodove u borbi za spas, Rayo Vallecano na rubu ponora

Foto: fah

U derbiju začelja španjolskog nogometnog prvenstva Levante je pobijedio Rayo Vallecano sa 4-1 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas, dok je Rayo na rubu ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Današnjim slavljem Levante je barem privremeno pobjegao davljeniku Real Valladolidu na pet bodova prednosti, a Celti i Gironi na tri boda, dok Rayo sada ima šest bodova zaostatka za zonom spasa, a ispred njega su još dvije utakmice, dok najbliža konkurencija ispred sebe ima po tri susreta.

Golove za Levante zabili su Campana (14), Ruben Vezo (43), Jason (85) i Bardhi (90), dok je strijelac za goste bio Garcia (71).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su od 82. minute igrali bez isključenog Adrija Embarbe.

Na vrhu ljestvice je Barcelona (83) ispred Atletico (74) i Real Madrida (65).

Zadnja tri mjesta koja vode u niži rang drže Real Valladolid (35), Rayo Vallecano (31) i Huesca (30). Girona koja se nalazi na 17. mjestu, posljednjem koje osigurava spas, ima 37 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.