Kiks u borbi za naslov: Atleticu tek bod na gostovanju kod Levantea

Foto: fah

Nogometaši Atletico Madrida osvojili su tek bod na gostovanju kod Levantea u zaostalom susretu 2.kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Levante je sjajno je otvorio utakmicu te su u 17. minuti uspjeli iznenaditi vodeću momčad španjolske lige. Domaći su do vodstva stigli kada je De Frutos pronašao Bardhija koji je savladao Oblaka te je zabio za 1:0. Nakon toga je Atletico zaigrao nešto bolje te je dvadeset minuta kasnije izjednačio na 1:1, Koke je upisao asistenciju, a mrežu Levantea zatresao je Llorente.

Na početku drugog poluvremena gosti su mogli napraviti potpuno preokrenuti rezutat, u prilici je bio Luis Suarez, no njegov udarac odlično je obrani golman domaćih, međutim, već u sljedećem napadu pokušao je Correa, no on je pucao prek gola. U 67. minuti Atletico je ponovno zaprijetio, u centru pozornosti je bio Llorente, ali ovaj put nje bio precizan i šutirao je pored stative. Luis Suarez je sjajnu priliku u 83. minuti, ali je golman domaćih fantastično zaustavio njegov udarac.

Napokon, Atletico je dvije minute kasnije zabio pogodak preko Saula, no pogodak je opravdano poništen zbog zaeđa. Levante je do kraja uspio sačuvati svoju mrežu, dok je ovo nedvojbeno veliki kiks Atletica u borbi za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ove utakmice Atletico Madrid je i dalje prvi na ljestvici sa 55 bodova, ali su propustili priliku značajnije povećati prednost u odnosu na Real i Barcu. Levante je na 11. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.