(VIDEO) Stipe Miočić pretukao Nizozemca već u prvoj rundi meča i obranio titulu svjetskog prvaka!

Foto: snimka zaslona

Stipe Miočić (16-2) obranio je naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji pred euforičnom publikom u svojem Clevelandu. Bila mu je dovoljna samo jedna runda da nokautom svlada znatno iskusnijeg Nizozemca Alistaira Overeema (41-15-1), iako je na samom početku meča bio na rubu poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Overeem je bolje krenuo u borbu i sjajnim lijevim krošeom srušio Stipu na pod, da bi ga potom uhvatio u giljotinu iz koje naizgled nije bilo spasa, ali Miočić se izvukao i nastavio borbu.

“Udarao je jače nego što samo sam mislio. Bacio me na dupe, a ta giljotina… trenirao sam da se izvučem iz nje. Ja sam boksač, hrvač, ali treniram ta sr**a svaki dan”, objasnio je nakon meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onda je krenuo sa strašnom serijom krošea i aperkata koji su uzdrmali Overeema i gurnuli ga na rub kaveza s kojeg se praktički više nije micao. Nizozemac je uzmicao neko vrijeme oko ruba oktogona, ali je Stipe iskoristio njegov pokušaj “low kicka”, srušio ga na pod i dovršio posao.

Overeem je priznao da je Miočić bio bolji borac, ali i napao suca prigovorivši mu da je Stipe “dva puta tapkao” u trenutku kad ga je imao u giljotini, što bi značilo da je predao meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.