(VIDEO) Stravične scene s nogometnog travnjaka: Je li nogometaš ubio suca zbog drugog žutog kartona?

Foto: Snimka zaslona

Da se na nogometnom travnjaku događaju brojne ružne stvari, kad strasti postanu uzavrele, znali smo, nažalost, sve je moguće, no, da su igrači u stanju ugroziti život akteru utakmice, ovog puta govorimo o sucu, nismo znali a ni očekivali te se još uvijek, srećom, takvo što rijetko susreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na internetu je osvanuo video uradak poteza koji je bio uzrok velike tragedije u Meksiku na jednoj utakmici amaterske razine. Nije se radilo o profesionalnim nogometašima. Radilo se o utakmici između između Canarios-Rojo Gomeza i Lindaviste.

Naime, riječ je o tragičnoj smrti suca Victora Treja koji je dobio udarac od strane nogometaša meksičkog amaterskog kluba koji dolazi iz grada Tulancinga Rubena Rivere Vazqueza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi vodeći svjetski mediji prenijeli su vijest kada je nesretnog suca Treja igrač Vazquez udario glavom. Odnosno, da je suca nogometaš udario nakon što mu je ovaj pokazao drugi žuti karton. Prije se pisalo kako je nogometaš suca udario isključivo glavom.

No, novija snimka zapravo razotkriva što se dogodilo i tako dolazimo do saznanja da je nogometaš suca pogodio šakom, a ne glavom, nakon čega je sudac pao kao pokošen na travnjak, nažalost, ni liječnička intervencija mu kasnije nije uspjela pomoći. Nogometaš  Vazquez je pobjegao u kombiju, policija i dalje traga za njim. Nogometaš se iskrao na način da je iskoristio gužvu nastalu nakon što je nesretni sudac pao, najprije se nogometaš udaljio korakom, a onda trkom prema, kako smo već spomenuli, kombiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.