(VIDEO) Sučelili se Miočić i Cormier: Stipe o odlasku u mirovinu, Daniel se usporedio s Jordanom

Foto: snimka zaslona

Stipe Miočić i Daniel Cormier odradili su konferenciju za novinare i sučeljavanje uoči najveće trilogije u povijesti UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razmišljam o mirovini nakon svakog meča. Još od svoga prvog meča na UFC-u 136 razmišljam o mirovini. Ali volim ovo. U trenutku kada mi ovo prestane biti zabavno i postane kao posao, gotovo je”, rekao je Miočić.

“Trenutačno sam dobro. Sretan sam. Imao sam sjajne pripreme, najbolje što sam mogao, pogotovo s obzirom na okolnosti zbog koronavirusa. No sad se osjećam jako dobro. Vidjet ćemo koliko još mogu ići. Nisam siguran da ću ići do 40 poput DC-ja, ali još malo hoću”, kazao je Miočić.

“Ima mnogo boraca. Ngannou izgleda sjajno, Curtis Blaydes. Ne znam. Napravit ću ono što UFC želi. Ja sam borac, nisam onaj koji dogovara mečeve. Moj fokus je ova subota, to je sve što me zanima. Dolazi mnogo dobrih boraca. Sjajno je vidjeti da divizija postaje sve jača. No subota je moj glavni cilj”, zaključio je Stipe Miočić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cormier je nakon pitanja hoće li u slučaju pobjede to biti najveći odlazak u povijesti MMA-a rekao: “U MMA-u definitivno. Ali mislim da me svrstava i u sami vrh najvećih sportaša svih vremena poput Michaela Jordana i Peytona Manninga. Jordan je slavio s Bullsima, ali se vratio. Ja se neću vratiti. Kada pobijedim u subotu, to će biti način na koji ću se oprostiti od sporta”, kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.