(VIDEO) ‘I tata igra’: Preslatke scene uzbuđenih mališana uoči ‘božićnog El Clasica’

Foto: Snimka zaslona

Belgijski nogometaš Thomas Vermaelen (32) u tri je godine odigrao za Barcelonu tek 16 utakmica, naravno, to se odrazilo i na njegovu tržišnu vrijednost. Naime, vrijednost mu je s 20 milijuna, naravno, eura, pala na tek tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tome unatoč Thomas Vermaelen dočekao je svojih pet minuta, na radost svojih mališana, koji su se uoči ”božićnog El Clasica” udobno smjestili pred malim TV ekranima kako bi dočekali uvodnu grafiku prije najvećeg derbija španjolskog nogometa, Real – Barcelona u Madridu, na stadionu Santiago Bernabeu. Kad su mališani vidjeli da je njihov tata među prvih 11 na travnjaku bili su vidljivo sretni te su to jasno pokazali.

Inače, Thomas Vermaelen bio je šest godina u Ajaxu, pet u Arsenalu, da bi u ljetnom prijelaznom roku 2014. došao na Camp Nou kao veliko pojačanje Barcelone, platili su ga 20 milijuna eura. Nažalost, nije sve išlo prema planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj je sezoni odigrao tek jednu utakmicu, u sljedeće dvije godine još 15, što se, kako smo već spomenuli, moralo odraziti na njegovu tržišnu vrijednost, a ona je danas tek tri milijuna. Barcelona ga je mislila prodati, no, nije bili ozbiljnih ponuda.

Naravno, nitko nije očekivao da bi Thomas mogao dobiti priliku igrati božićni El Clasico, no, neke su mu stvari išle na ruku, ponajprije ozljede Samuela Umtitija. Ernesto Valverde aktivirao je Belgijca i nije pogriješio. Zanimljivo, Barcelona s njim u prvom sastavu nikad nije izgubila utakmicu.

Podsjetimo, Barcelona je usred Madrida, na stadionu Santiago Bernabeu, ”razbila” Real 3:0, uz odličnu igru hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.