(VIDEO) Teška zadaća pred njim: Ronald Koeman stigao u Barcelonu

Foto: Snimka zaslona

Nizozemski stručnjak i legenda nizozemskog nogometa, Ronald Koeman stigao je danas u Barcelonu, uskoro se očekuje i potpis. Naime, Nizozemac će na klupi katalonskog kluba zamijeniti neuspješnog Quiquea Setiena, čovjeka koji je dobio otkaz poslije sramotnog poraza od 8:2 protiv Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim će potezom 57-godišnji Koeman napustiti i mjesto izbornika vrlo jake nizozemske reprezentacije, na kojem bi ga trebao zamijeniti francuski trener Arsene Wenger.

Bivši nogometaš Barce bi brzo nakon dolaska trebao potpisati ugovor te bi trebao biti predstavljen javnosti. Koeman će imati vrlo težak zadatak kako vratiti posrnulu i rastrganu momčad Barcelone u vrh europskog nogometa te na vrh španjolskog nogometa, vrh koji su izgubili nakon neshvatljivih kikseva u ”mrtvoj trci” s Realom za naslov prvaka Španjolske. Momčad Barce nesumnjivo je i dalje pod dojmom katastrofalnog poraza od Bayerna, po mnogima najgoreg poraza u povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.